fbpx
Foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Coutinho skadet – Liverpool kan gå glipp av £18 millioner

Coutinhos opphold på Nou Camp har ikke vært like suksessfull som spilleren selv håpet på da han tvang overgangen igjennom for tre år siden. I går måtte han gå av banen med det som virket som en alvorlig skade. Det kan få konsekvenser for Liverpool.

En av klausulene i salget av Coutinho var en sum på 18 millioner pund som vil bli utløst ved 100 spilte kamper for Barcelona. Coutinho kom inn i andre omgang mot Eibar i går kveld, og det tok ikke lang tid før han lå nede.

Klubben melder i dag at Coutinho har fått en skade i den laterale menisken i venstre kne. Det betyr ofte behov for operasjon, som igjen vil føre til et langt opphold på sidelinjen for brasilianeren.

Coutinho har nå spilt 90 kamper for Barcelona, og mangler altså ti kamper på å nå grensa for når klausulen utløses. Mange håpet at han ville nå 100 kamper i vinter, for det er store sjanser for at katalanerne vil forsøke å selge Coutinho til sommeren.

Det er ikke sikkert at de klarer det, men hvis de gjør det, går Liverpool mest sannsynlig glipp av 18 millioner pund.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket