fbpx
Foto: REUTERS/Stu Forster

Carragher: – Kun skader kan stoppe Liverpool, og nå må det kjøpes

Liverpool-legende Jamie Carragher er ikke i tvil. Liverpool må kjøpe en stopper i januar hvis de skal hente hjem enda en tittel.

– Skadene til Liverpool er et faresignal, men det er ikke noe nytt faresignal, fortalte Carragher til Sky Sports etter 1-1 mellom Liverpool og West Bromwich.

Tretten minutter ut i andre omgang var Joel Matip ferdigspilt for kvelden. Han strakk en muskel i lyskeområdet.

Matips muskelproblemer er ikke noe nytt. Han har akkurat stått over et par kamper med vondt i en ryggmuskel, og tidligere i sesongen gikk han også glipp av kamper. Går man enda lenger tilbake, så har Matip slitt med fysiske utfordringer helt siden han kom til Anfield i 2016, og skadeoppholdene har blitt stadig flere.

Fra før er både Joe Gomez og Virgil van Dijk langtidsskadd. Nå er Carragher helt sikker på at Liverpools tittelhåp er avhengig av klubbens handlekraft i januar.

– Vi visste at Matip ikke kommer til å spille mange kamper mellom nå og slutten av sesongen, fortsatte Carragher.

– Jeg mener Liverpool er det beste laget i ligaen selv uten van Dijk, men ligatittelen kan glippe hvis Nat Phillips og Rhys Williams må spille for mange kamper over tid. De er unge og må lære. Da kommer feilene oftere.

– Det er derfor helt avgjørende at Liverpool bruker transfervinduet som snart åpner. Fabinho har sett virkelig bra ut, men helsen til Matip bekymrer. Og tenk dere situasjonen hvis nå Fabinho blir skadet igjen?

Klopp kunne ikke si noe sikkert om skaden etter kampen.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket