fbpx
carragher
Foto: MDI / Shutterstock.com

Carragher ertet Neville da United var på vei ut av Champions League

Jamie Carragher og Gary Neville har etter deres fotballkarriere dannet et radarpar i media. En del av imaget til duoen har bestått av godlynt erting av hverandre.

I går var det Jamie Carraghers tur til å erte Gary Neville, etter at Manchester United røyk ut av Champions League etter 3-2-tap i Leipzig.

RB Leipzig var helt overlegne i den første timen på Red Bull Arena, og på stillinga 3-0 til vertene, så twitret Jamie Carragher følgende melding:

Gary Neville ble selvsagt adressert øverst i tweeten. Neville har snakket mye om at Manchester United må støtte manageren sin helt siden Solskjær ble ansatt.

Dette var bare en av mange meldinger i sosiale medier denne kvelden som ertet Gary Neville. Et gammelt bilde av Neville med en champagneflaske gikk også sin seiersgang på Facebook og Twitter i går kveld.

Jamie Carragher hadde for øvrig en fin dag i TV-studioet til CBS i går. Helt på tampen av oppgjøret fikk Manchester United en sjanse til å sikre 3-3 og avansement. RB Leipzig var centimetre fra å sette ballen i eget nett. Den episoden satte Carragher også pris på:

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket