fbpx
wijnaldum
Foto: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Gini Wijnaldum skåret enda et landslagsmål i kveld. Det stod 1-1 i kampen mellom Nederland og Polen da Wijnaldum nikket inn seiersmålet etter et hjørnespark.

Det var seks minutter igjen av kampen. Men målet fikk ingen betydning da Italia beseiret Bosnia-Hercegovina i den andre kampen i pulja. Det betød at italienerne vant gruppa med ett poeng. Wijnaldum har nå skåret åtte av de siste tretten målene for Nederland.

I Israel spilte Andy Robertson hele kampen for Skottland. Men det hjalp ikke. Israel vant 1-0. Samtidig vant Tsjekkia, og det betyr at Skottland rotet bort en fempoengsledelse i gruppa med to kamper igjen. To strake tap betyr opprykk for Tsjekkia.

Kostas Tsimikas spilte nitti minutter i Hellas sin 0-0-kamp mot Slovenia. Med det resultatet så avanserte Slovenia fra pulja på Hellas sin bekostning.

Wales vant gruppefinalen mot Finland i Cardiff 3-1. Men det var uten Neco Williams, som hadde pådratt seg en liten skade i forrige kamp. Harry Wilson derimot spilte, og han gjorde 1-0 en halvtime ut i første omgang.

Da var landslagsfotballen over for denne gangen. I morgen så er alle tilbake på det nye treningsanlegget i Kirkby. Det er fire måneder til neste landslagspause.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket