fbpx
Foto: AP Photo/Kirsty Wiglesworth/NTB

Welbeck mente at straffen var billig, men korrekt

Brightons spiss Danny Welbeck forklarte seg om den avgjørende straffesituasjonen etter kampen. Han mente han ble tatt ureglementert.

Etter 91 minutter så forsøker Andy Robertson å klarere ballen vekk fra straffefeltet. Men ut fra bildene kan det tyde på at Danny Welbeck rakk å komme mellom ball og Robertsons fot. Dommer Stuart Attwell ser ikke dette, men blir gjort oppmerksom på situasjonen av VAR-rommet.

Attwell løper ut til monitor på sidelinja og fatter en ny avgjørelse. Straffe til Brighton. En straffe som Pascal Gross ekspederte sikkert i mål for øvrig.

Etter kampen ble Danny Welbeck intervjuet av BT Sport.

– Det var en sånn type kamp der du holder ut og forsøker helt til det siste. Vi visste at vi kunne straffe deres bakre firer, og på slutten fikk vi en billig straffe, men vi tar den. Jeg touchet ballen før ham, så sparket han meg før han traff ballen. Dommeren løp og så i monitor, og dømte til slutt straffe.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket