fbpx

Leicesters defensive midtbanespiller Wilfred Ndidi er tilbake i trening med laget. Han ble operert i lysken i slutten av september. Det var påregnet en rekonvalesens på opptil 12 uker.

Men i går kveld publiserte Leicester bilder fra gårsdagens trening. På bildene så figurerer Ndidi i fri dressur. Dette er svært godt nytt for Brendan Rodgers. Ndidi er en av hans mest betrodde spillere. Han har spilt 32, 33 og 38 kamper for Leicester de tre siste sesongene.

Nå skal det riktignok sies at Leicester har klart seg meget godt uten nigerianeren i høst. De leder serien etter åtte runder. Og det er slett ikke sikkert at Ndidi rekker oppgjøret mot Liverpool på søndag.

Leicester har uansett sin gode stopper Soyuncu ute til desember. Men spillere som Amartey, Castagne, Fofana og ikke minst deres meget gode høyreback Pereira har alle en sjanse til å rekke oppgjøret på Anfield på søndag.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket