fbpx

Viktig Brighton-spiller mister kampen mot Liverpool

20-årige Tariq Lamptey fikk i dag rødt kort mot Aston Villa etter to gule kort. Med det så er Lamptey suspendert mot Liverpool.

Det er gode nyheter for Klopp og co. Lamptey har vært Brightons beste spiller i høst, og har høstet mange lovord for spillet sitt. Han var en av Brightons aller beste i dag også. Men helt på slutten fikk han sitt andre gule for dagen, da han gjorde alt for å hindre Aston Villa å utlikne til 2-2.

Lamptey kom fra Chelsea i fjor, og har tatt store skritt under Graham Potters ledelse på sørkysten. Så stor framgang har den lynhurtige vingbacken hatt at Bayern München etter sigende skal ha tatt kontakt med Brighton.

Lamptey står med ett mål og tre assister på ni kamper i Premier League.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket