fbpx
upamecano
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Tysk journalist mener at Upamecano blir for dyr for Bayern München

I dag melder den tyske journalisten Christian Falk at RB Leipzigs midtstopper Dayot Upemecano kan bli solgt i januar.

I en tidligere artikkel i Bild hevdet han at Bayern München var interesserte. Til sommeren er Jerome Boatengs dager i alpeklubben ferdig. I tillegg sliter de med å få David Alaba til å signere ny kontrakt. 22-årige Upamecano synes derfor som en mulig erstatter.

Men i dag melder altså Falk, journalisten som følger Bayern München tettest av alle, at klubben simpelthen ikke har rår til å utløse den unge franskmannens salgsklausul som skal ligge på 45 millioner euro.

Det åpner opp for klubber i Premier League. Både Manchester United og Liverpool skal være interesserte. Vi har tidligere foreslått Upamecano som et av de mest interessante navnene for transferteamet til Liverpool når vinduet åpner i januar, men vi har også sendt ut en varsel om franskmannens helsetilstand.

Falk var journalisten som først avslørte Thiagos interesse for Liverpool.

Klubbene på kontinentet sliter økonomisk i høst. I Bundesligaen ble det solgt for mer enn det ble kjøpt for i sommerens transfervindu. Det er ikke tilfelle i England. Der ble det handlet spillere for over 800 millioner pund netto. De gode TV-avtalene spiller her inn.

David Ornstein i The Athletic hevdet tidligere i uken at Liverpool ikke ville handle spillere i januarvinduet. Men artikkelen var fylt av forbehold. Og andre The Athletic-journalister har tidligere meldt om Liverpool-interesse for Upamecano.

Vinduet åpner om 44 dager.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket