fbpx
fabinho
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Transferguru melder at Fabinho vil skrive en ny kontrakt med Liverpool

Det er få transfer-journalister som har et så godt rykte som Fabrizio Romano. Italieneren har sakte men sikkert bygget opp sitt journalistiske nettverk, og er i dag den flest aviser og fans hører mest på når det kommer til transfersaker. Han er også ansatt i The Guardian.

Nå melder Romano på podcasten Here we go – oppkalt etter Romanos egen frase når spillerkjøp er i boks – at Fabinho og hans representanter venter et nytt kontraktstilbud fra Liverpool i løpet av neste år.

Han kan også fortelle at både klubben og spilleren tar dette med knusende ro.

– Fabinho ønsker å forlenge med Liverpool, og hans representanter venter seg en telefon neste år. Men det er ikke hastverk. Klubben og spilleren vet hvor de har hverandre. I fjor sommer så la en spansk klubb inn et stort bud på Fabinho, men han valgte å takke nei og fortsette sin karriere i Liverpool.

Romano mener at Fabinho ser for seg en ny kontrakt på fire eller fem år.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket