fbpx
salah
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com

Tidligere Premier League-stjerne med usmakelig angrep på Salah

Tony Cascarino spilte for Chelsea på 1990-tallet. I dag er han en av de mange ex-spillerne som har sine egne spalter i ulike medier. Cascarino skriver blant annet for The Times. I dagens utgave retter han skarp kritikk mot Mohamed Salah.

Salah ble beskyldt for å filme seg til straffe i lørdagens oppgjør mot West Ham av manager David Moyes. Gary Linkeker fulgte opp kritikken i Match of the Day, fotballmagasinet til BBC. I dag fortsetter kritikken mot Salah. I den en gang ærverdige The Times.

Men avisas skribent går enda lenger i kritikken. Cascarino kobler Salahs straffespark til en annen hendelse som skjedde i sist uke. Dødsfallet til Nobby Stiles.

Stiles spilte for Manchester United på 1960-tallet. Han var også med å vinne VM på hjemmebane for England i 1966. Stiles døde 30. oktober.

I følge Cascarino så “var Salahs filming en fornærmelse mot Nobby Stiles og spillet han elsket“. Cascarino utnytter altså det nylige dødsfallet til en av Englands VM-helter til å kritisere Salah for måten han fikk straffesparket på lørdag kveld.

Faksimile fra The Times

Vinklinga i kommentaren til Cascarino har blitt møtt med hoderisting fra mange i sosiale medier. Selv i England, som ofte er noe friskere i sportsjournalistikken enn i Norge.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket