fbpx
gerrard
Foto: Cosmin Iftode/Shutterstock

Steven Gerrard begynner å få skikk på Rangers

Celtic har vunnet den skotske ligaen de siste ni årene, men i år ser det ut til at Steven Gerrards Rangers utfordrer de grønnhvite for alvor.

Etter femten kamper står Gerrards mannskap med tretten seire og to uavgjort. De leder serien med 11 poeng. Celtic ligger på andre med to kamper mindre spilt. Men overlegenheten stopper ikke der. Rangers har kun sluppet inn tre mål på disse femten kampene. De har skåret 41. Skotsk liga er ofte a two horse race, og i kampen mot Celtic på Celtic Park så vant Rangers 2-0.

Ikke bare er Rangers ledet av en Liverpool-legende. En viktig brikke i laget er tidligere Liverpool-spiller Ryan Kent. Venstrevingen har skåret fem mål og står også med fem målgivende i årets sesong. Han står med totalt 20 mål og 20 assister på sine 96 kamper for Rangers. Han ble solgt til Glasgow-klubben i 2019. Han fikk kun en offisiell kamp for Liverpool, en FA-cup kamp i 2016. Han spilte derimot langt flere treningskamper, men han klarte ikke å etablere seg.

kent
Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Rangers gjør det ikke bare bra i ligaen. De har også kvalifisert seg til Europa League. De slo både Willem II og Galatasaray for å klare det. I gruppespillet står de med 7 poeng etter seire mot Standard Liege og Lech Poznan og uavgjort borte mot Benfica.

Mange spekulerer i om Gerrard vil overta Liverpool etter Jürgen Klopp. Det er selvsagt noe prematurt å si noe skråsikkert om dette, men læretiden i Rangers kommer uansett godt med.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket