fbpx

Sky Sports viste ikke Klopps tirade mot kanalen

Det er de to TV-selskapene BT Sport og Sky Sports som bestemmer når de ulike kampene i Premier League skal spilles. Flere managere har kritisert mange aktører for ikke å være sitt ansvar bevisst denne høsten. Også TV-kanalene har fått sin dose med kritikk. Få har vel vært klarere i talen enn Jürgen Klopp.

En av dem han er mest irritert på er Sky Sports. Tyskeren mener at helserisikoen er stor når det spilles kamper mindre enn 72 timer etter forrige kamp. I årevis har vi sett eksempler på nettopp det i England.

Og til helgen skjer det igjen. Liverpool skal spille tidligkamp lørdag etter kveldskamp onsdag. Dette er altså TV-selskapene ansvarlige for. Dette adresserte Klopp i klartekst etter gårsdagens oppgjør på Anfield. I beste sendetid. På Sky Sports.

I godt over fire minutter gjentok han det han har snakket om i hele høst. Det pressede oppsettet og mangel på fem bytter bryter ned spillerne. Han var uvanlig krass i tonen. Se klippet under.

Det som er merkverdig er at Sky Sports valgte å ikke vise akkurat denne delen av intervjuet etter kampen. Om det var en bevisst boikott fra kanalen eller en annen redaksjonell vurdering som lå til grunn for vurderingen vites ikke, men klippet har uansett nådd en del av den engelske fansen likevel. Klopps tirade har blitt delt tusenvis av ganger på sosiale medier i ettertid.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket