fbpx
henderson
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

At kamper spilles uten publikum er stort sett bare negativt. Å se kamper med falsk publikumslyd er et fattig substitutt. Publikum jubler akkurat det lille sekundet for sent til at autentisiteten kan gjenskapes. Like ille er det å høre ekkoet fra baller som skytes opp på tribunen når man ikke har på publikumslyd. Følelsen av treningskamp i Valhall blir påtrengende.

Men likevel gir tomme tribuner og avslått publikumslyd et innblikk i hva spillere sier til hverandre. Hva som ropes fra manageren. Samtaler mellom trenere og fjerdedommer kan også gi verdifull informasjon.

Nå har Liverpool FC lagt ut et artig videoklipp på sin egen Twitter-konto. Det viser hvordan kaptein Jordan Henderson gir lagkameratene beskjeder og ros i løpet av kampen mot Atalanta. Dette er ofte en litt undervurdert del av kapteinsrollen. Det snakkes i alle fall ikke for ofte om det.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket