fbpx
mane
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Det er høst og landslagspause. De fleste vet hva det betyr. Og denne landslagspausen har vært ekstra nådeløs mot Liverpool-fans. Skaden på Joe Gomez kom på det verst tenkelige tidspunktet. Covid-19-testen til Mo Salah var bare en parentes i forhold.

Men det har skjedd en del fint i denne landslagspausen også. Vi rekapitulerer noe av det som har fått for lite oppmerksomhet denne uka.

Bobby Firmino skåret nok en gang for landslaget. Denne gangen i 1-0-seieren over Venezuela i en VM-kvalifiseringskamp i Sao Paolo fredag kveld. Og enda en gang var det en klassisk fox in the box-scoring av Firmino.

Curtis Jones skåret 1-0-målet i England U21s 3-1-seier over Andorra fredag. Han sneik seg inn på bakre stolpe og forvaltet innlegget på Hudson-Odoi på beste vis. Jones ble også kåret til Man of the match. Rhys Williams spilte også strålende i samme oppgjør.

På onsdag spilte Senegal og Sadio Mané mot Guinea-Bissau i kvalifiseringen til Afrikamesterskapet. Mané skåret 1-0-målet på straffe, og han stod også bak 2-0-målet med et nydelig forarbeid. Senegal står nå med 9 poeng på 3 kamper.

Også Guinea leder sin kvalifiseringsgruppe og er på vei mot Afrikamesterskapet. Det gledelige var at Naby Keita spilte da landet slo Tsjad med 1-0. Keita var kaptein og spilte i nitti minutter. Han spilte i en tier-rolle rett bak spissen.

Jordan Henderson spilte ikke mot Irland på torsdag kveld. Det er som vi vet ingen garanti mot skade, men et lite skritt er det dog, og derfor verdt å nevne. I samme ånd kan vi nevne at Alisson ikke spilte mot Venezuela og at Fabinho ikke var i Brasil engang.

Kostas Tsimikas spilte en meget god omgang for Hellas i privatlandskampen mot Kypros på onsdag. I likhet med fem andre spillere ble han byttet ut til pause. Men han rakk å vise fram strålende offensive kvaliteter, kan greske aviser melde om.

Minamino skåret kampens eneste mål da Japan slo Panama i en privatlandskamp spilt i Østerrike i går kveld. Han nettet fra straffemerket.

Og til slutt, men ikke minst, Andy Robertson var kaptein for det skotske landslaget som kvalifiserte seg til EM sommeren 2021. De beseiret Norges overmenn, Serbia, på straffer.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket