fbpx
jesus
Foto: Oleh Dubyna / Shutterstock.com

Manchester Citys stjernespiss ser ut til å rekke kampen på søndag

Manchester City har slitt i Premier League så langt. De er riktignok ubeseiret på de siste fire kampene sine. Men mye av det sprudlende angrepsspillet som vi har sett fra Guardiolas menn de siste årene, har vært borte. De har karret til seg to 1-0-seire, og to av de fire siste har endt 1-1. Manchester City har skåret fire mål på de siste fire seriekampene. Det er virkelig ikke hverdagskost.

Det er heller ikke sånn at de har brent sjanse på sjanse i disse kampene. Jeg kan ikke huske sist jeg så et Manchester City-lag som har skapt så lite som City har gjort i år. Deres XG ligger så vidt over 1,5 per kamp så langt.

Det er selvsagt flere grunner til det, men en av grunnene er fraværet av superspissene Gabriel Jesus og Sergio Aguero. Jesus spilte kun i åpningskampen mot Wolverhampton. Der skåret han 3-1-målet. Aguero har spilt to kamper.

Begge lag kjemper nå mot klokka for å få spillere klare til søndag. Liverpool ønsker å spille med Matip og Thiago. Men begge er usikre. Til og med Jota er ikke helt sikker, melder Physioroom.

Manchester City på sin side jobber med å få klar både Aguero og Jesus. For en uke siden, så var sjansen størst for Aguero. Jesus var meldt tilbake i tredje uka i november. Men nå ser det ut til at bildet er snudd.

Aguero vil mest sannsynlig ikke rekke kampen. Men Gabriel Jesus derimot virker plutselig klar. 23-åringen kom til og med inn mot Olympiakos på tirsdag. Han skåret for øvrig. Hvis ikke han får et tilbakeslag, så spiller mannen fra Sao Paulo garantert mot Liverpool. Han er også offensiv før møtet på søndag. Til 442 forteller han at:

– Det er en veldig viktig kamp for oss. Det er et møte med serielederen. Og vi må være hundre prosent fokuserte. Vi må spille vårt spill og vinne tre poeng. Det må vi hvis vi skal henge med i tittelracet.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket