fbpx
gasperini
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Liverpool var så overlegne at Gasperini vurderer å endre taktikk

– Vi tapte stygt mot Manchester City i fjor, men det var annerledes, fordi vi visste at vi måtte forbedre oss på den tida. I dag var en helt annen historie.

Slik startet Atalantas genierklærte manager Gian Piero Gasperini intervjuet med Sky Sport Italia i går kveld.

– Siden City-kampen i fjor har vi forbedret oss. Vi har endret oss i positiv retning. Inngangen til denne kampen var også positiv. Vi kom fra to gode resultater. Vi trodde vi kunne gi Liverpool kamp. Men det vi opplevde i dag får meg til å tenke. Kanskje vi må endre strategi og taktikk?

– Forskjellen mellom lagene var rett og slett massiv. De var bedre i alt, de var mye bedre i alt.

Strukturene i Atalanta ble avslørt gang på gang i går. Det endte 0-5, men det var nesten et flatterende resultat for laget fra Bergamo. Gasperinis 3412-formasjon ble avslørt av et Liverpool-lag på høyoktan. Det er lenge siden vi har sett at Liverpool har blitt gitt så mye rom som vi fikk i går. Og vi grep sjansen begjærlig.

Både Mourinho og Guardiola har genierklært Gasperini. Det samme har også Jürgen Klopp, om enn noe mindre ekstatisk enn de to førstnevnte. Men i går ble Gasperini avkledd. Noe han altså hadde visdom nok til å erkjenne. Det blir spennende å se hvilken kampplan italieneren legger før returmøtet på Anfield.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket