fbpx
rodgers
Foto: photofriday / Shutterstock.com

Liverpool slipper viktig Leicester-trio

Brendan Rodgers vender tilbake til Anfield på søndag. Det gjør han som ligaleder. Leicester står med 18 poeng etter åtte runder. På dagens pressekonferanse hadde han både gode og dårlige nyheter til fansen.

Etter å ha gitt uttrykk for støtte til Solskjær, Guardiola og Klopp vedrørende fem bytter, så kom nord-iren inn på skadesituasjonen foran møtet med Liverpool.

– Det ser ut til at vi kan ta med oss Fofana og Castagne til Liverpool, og det er bra. I likhet med Liverpool har vi slitt med skader i høst, og både Fofana og Castagne har avhjulpet situasjonen med flott spill.

Belgiske Timothy Castagne kom fra Atalanta før sesongen. Han spiller primært høyreback, men han kan også spille på venstresiden. I høst så har han flest kamper som høyre vingback. Han står med ett mål og to målgivende i Premier League i denne sesongen.

Wesley Fofana spiller midtstopper. Han har alternert på alle midtstopperplassene i høst. Rodgers har satt opp laget i ulike formasjoner, men som oftest med tre bak. Fofana er også ny av året.

– Begge har klart å hjelpe oss i posisjoner vi har hatt skader, og begge har gjort sakene sine veldig bra, fortsetter Rodgers.

Fofana og Castagne har spilt i fraværene til Caglar Soyuncu og Ricardo Pereira. Midtstopper Soyuncu og høyreback Pereira var strålende i hele fjor, og var blant Leicesters aller viktigste spillere.

Ingen av dem rekker kampen på søndag, kunne Rodgers avsløre i dag.

I tillegg slipper Liverpool å møte Wilfred Ndidi. Den defensive midtbanespilleren er også skadet. Selv om han er på vei tilbake, han har trent med laget i denne uka, så kommer Anfield-oppgjøret litt for tidlig for nigerianeren.

Liverpool slipper altså trekløveret Ndidi, Pereira og Soyuncu. Tre av de fire-fem beste spillerne til Leicester i 2019-20. Det er godt nytt, selv om en kanskje ikke skal si at skader kan være godt nytt.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket