fbpx
manchester city-liverpool
Foto: fifg / Shutterstock.com

Liverpool-legende tipper mot Liverpool for første gang siden 2016

Mark Lawrenson er et navn de fleste som vokste opp med Liverpool på 1980-tallet drar kjensel på. Midtstopperen spilte 241 kamper for klubben, og han fikk med seg fem seriemesterskap.

Han har hatt en egen spalte i BBC i en årrekke, der han tipper utfallet av samtlige kamper i Premier League. Spalten er kjent for å være lojal mot klubben han en gang spilte for.

Men nå har Lawrenson brutt en egen tradisjon Han tror at Manchester vinner 2-0 på søndag. Det er første gang på fire år at Lawrenson tipper at Liverpool taper en fotballkamp. I de siste 159 Liverpool-kampene han har spådd utfallet av, så har det gått i seier og en sjelden gang uavgjort. Men aldri tap.

Denne rekken er nå brutt.

Faksimile fra BBC 5. november

Og det er forsvarsproblemene som Lawrenson bruker som argument. Han mener at skadene på van Dijk, Fabinho og Matip vil tippe det i hele i Manchester Citys retning.

– Det vil bli en stor kamp for begge forsvar på søndag, og denne gangen er det Liverpool som sliter med skadeproblemer på den fronten.

Lawrenson hevder videre at Liverpool vil tape flere poeng i år. Ligaen vil bli jevnere, garanterer den tidligere stopperkjempen.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket