fbpx
Foto: REUTERS/Peter Byrne/NTB

Liverpool er fortsatt ikke fornøyd med svarene om VAR-bruken i kampen mot Everton

ESPN skriver i dag at Liverpool fortsatt ikke er fornøyd med svarene de har fått av Premier League og Professional Game Match Officials Limited (PGMOL) – organet som har ansvar for funksjonærene i Premier League – etter VAR-kontroversene 17. oktober.

Etter 2-2 på Goodison Park for en måned siden sendte klubben en henvendelse til de ansvarlige for VAR-bruken. Det var tre spørsmål i henvendelsen. Hvordan reagerte dommerne i VAR-rommet da van Dijk ble kvestet av Jordan Pickford? Hvilken del av Manés kropp ble målt da Jordan Hendersons mål på slutten ble avblåst for offside i forkant, og hvilket bildet ble fryst da pasninga til Mané ble slått?

ESPN erfarer at Liverpool fortsatt ikke har fått tilfredsstillende svar fra PGMOL. Deres kilder innad i klubben forteller om hva som mangler.

Liverpool har fortsatt ikke fått tilgang til opptakene fra VAR-rommet i forbindelse med både taklinga på Van Dijk og offsiden på Mané. Klubben har heller ikke fått en kopi av PGMOLs rapport fra kampen. Det skrives en full rapport om dømminga for hver kamp i Premier League. Det er denne rapporten Liverpool ikke får tilgang til. Kildene til ESPN forteller at sentrale personer i klubben fortsatt er rasende.

David Coote var ansvarlig i VAR-rommet i Stockley Park i kampen mot Everton. Han ble også satt opp med samme oppgave i søndagens kamp mot Leicester. Men PGMOL har endret oppsettet etter mange reaksjoner. Nå skal Andre Marriner sitte i VAR-rommet. Både Gary Neville og tidligere toppdommer Mark Halsey reagerte med vantro da Coote opprinnelig ble satt opp.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket