fbpx
chamberlain
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Klopp tror ikke Thiago eller Ox rekker de to neste kampene

Skadelista til Liverpool har vært et mareritt i høst. Og bedre ble det ikke i dag. James Milner måtte ut etter 72 minutter med en hamstringskade. Tre kamper på seks dager ble for tøft.

Det betyr at skadelista inn mot Ajax på tirsdag og Wolverhampton på søndag er farlig lang. Spesielt urovekkende er det at så mange midtbanespillere er ute. Thiago, Chamberlain, Milner, Keita og Shaqiri. Alle er nå skadet. Henderson har akkurat returnert etter sin skade.

Det betyr at det blir vanskelig for Klopp å sette opp en ellever mot Ajax og Wolverhampton. Det ble han også spurt om på pressekonferansen etter kampen. På spørsmål om Thiago og Ox ville rekke neste ukes kamper svarte Klopp kortfattet: “Jeg vil ikke gi Ajax og Wolves for mye informasjon, men jeg tror nok ikke det”. Klopp ga også kampprogrammet skylden for Milners skade.

Mye taler nå for at Fabinho må opp i midtbaneleddet igjen, i alle fall mot Wolverhampton, hvis det viser seg at Jones, Henderson og Wijnaldum ikke tåler belastningen neste uke.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket