fbpx
klopp
Foto: Oleh Dubyna / Shutterstock.com

Klopp skjønner ikke logikken i regjeringens planer

Fra 2. desember så blir det tillatt med tilskuere i England igjen. Men det er et strengt regime den britiske regjeringen legger opp til.

England er i dag delt opp i tre smittenivåer. Middels risiko for smitte (1), høy risiko for smitte (2) og veldig høy risiko for smitte (3). Områder som blir klassifisert på nivå 1 kan slippe inn 4000 tilskuere på kamp. Lag som ligger i nivå 2-områder kan slippe inn 2000. Mens områder med høy risiko for smitte ikke får slippe inn tilskuere i det hele tatt.

Liverpool er per nå klassifisert som et område med veldig høy smitterisiko, altså nivå 3. Men dette kan endre seg i morgen. For da vil regjeringa informere om hvilket nivå de ulike områdene blir klassifisert som framover.

Jürgen Klopp reagerer ikke på den potensielle fordelen noen klubber vil få med tilskuere på sin hjemmebane. Han ga i går uttrykk for at han forstår situasjonen verden er i, og at en begrenset åpning er bedre enn ingen åpning.

Men det han derimot reagerer på er logikken i forslaget. For noen stadioner er jo større enn andre.

– Jeg skjønner ikke hvordan man kan slippe inn 2000 mennesker på en stadion med kapasitet på 60 000 tilskuere, og samtidig slippe inn 2000 på en stadion med 9000 som kapasitet, fortalte Klopp til Sky Sports i dag.

Gary Neville, en av Englands ledende ekspertkommentatorer, har i tillegg stilt spørsmål om ordningen vil gi enkelte klubber fordeler, at konkurransevilkårene ikke blir like for alle.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket