fbpx
klopp
Foto: lev radin / Shutterstock.com

Klopp mener at Atalanta minner om Leeds

– Dette blir den tøffeste utfordringa i Champions League så langt, kunne Klopp fortelle på dagens pressekonferanse. I morgen kveld møter Liverpool Atalanta borte. I det som er regnet som den vanskeligste kampen i årets gruppespill.

– De minner meg om Leeds, de vil være utrolig vanskelig å spille mot. Det blir tøft. De har rekruttert spillere som passer inn i systemet. Så topp spillere og topp klubb. De spiller med hundre prosent tro på systemet sitt. Deres bruk av individuelle ferdigheter er utrolig smart.

Klopp snakket også om hvordan Liverpool skal forsvare seg mot Atalantas offensive kraft. Atalanta under ledelse av Gasperini har pøst inn mål både i Serie A og i Champions League det siste året.

– Det handler om å stå sammen. Forsvare seg som et lag. Noen ganger går det så langt at vi er avhengig av en febrilsk keeperredning eller en blokk i siste liten for å hindre mål. Vi må sørge for at vi ikke havner i slike situasjoner for ofte. Da må vi forsvare oss som et lag. Det er kampplanen.

Klopp uttalte seg også om skadesituasjonen på Keita, Matip og Thiago.

– Joel og Naby trente i går, men vi får se hva legen sier i morgen. Thiago var ikke med på gårsdagens trening.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket