fbpx
klopp
Foto: lev radin / Shutterstock.com

Klopp med skjult kritikk av Salah og informasjon om skadesituasjonen

Det var særlig to ting som Klopp ble spurt om på dagens pressekonferanse. Hvem av spillerne blir klare til søndagens oppgjør mot Leicester, og hva synes han om Covid-19-testen til Salah.

– Trent er ute, Hendo er ute. Det er sikkert. Ellers kan flere rekke kampen. Thiago og Fabinho er på god vei. Men det er for tidlig å si.

Det betyr at sjansen for at Fabinho eller Thiago kan bli tilgjengelig på søndag er tilstede. Det er derimot et skudd for baugen at kapteinen nok en gang må se en kamp fra sidelinja. Henderson var også skadet i september, og kunne ikke spille mot Aston Villa.

Når Klopp skulle adressere Salah-situasjonen, så var han vag, men kritikken av Salahs adferd i forbindelse med brorens bryllup kom likevel fram.

– Det er klart at det er mer press i ulike kulturer til å delta i sosiale aktiviteter. Alt er fint mellom Mo og meg. Ting går ikke alltid som planlagt, men generelt er spillerne mine veldig disiplinerte. Ellers er Mo i god form, han kjenner ingen symptomer, så alt er fint.

– Jeg var i Tyskland i sommer. En venn av meg hadde flyttet bursdagen sin slik at det passet min kalender. Det var femti gjester der. Jeg bestemte meg i siste liten for ikke å gå. Men hva jeg sier til spillerne mine er mellom meg og dem.

Klopp avsluttet pressekonferansen med å si at motgangen bare trigger gruppa.

– Vi er en sammensveiset gruppe, en genuin enhet. Jo flere problemer vi møter, jo tettere kommer vi hverandre, jo mer kjemper vi sammen. Så lenge vi kan stille 11 spillere så vil vi kjempe for de tre poengene.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket