fbpx
Foto: REUTERS/Peter Powell/NTB

På dagens pressekonferanse før Atalanta-kampen hyllet Jürgen Klopp Roberto Firmino. Brasilianeren har vært gjenstand for mye kritikk i høst. Men ikke fra Klopp. Han har ikke engang tenkt tanken på duellen Jota-Firmino som mange i pressen og i sosiale medier har vært opptatt av i høst.

– Selvsagt tenker Bobby på å skåre, men han er uansett en glimrende fotballspiller, svarte Klopp da han fikk spørsmål om Firminos form og mangel på mål det siste året.

– Et fotballag er som et orkester. For å spille bra så må vi ha ulike spillere på ulike instrumenter. Noen spiller høyt. Andre spiller lavere, men er utrolig viktig for rytmen.

– Bobby er utrolig viktig i dette orkesteret. Han er så avgjørende for rytmen vår. Han spiller på 12 instrumenter. Vi kan spille uten ham, men jeg er veldig glad for å ha ham på banen. Dere er jo opptatt av tall. Og som dere ser på tallene så er jeg glad i å ha ham på banen, fordi han spiller ofte.

– Jeg er ikke bekymret for Bobby, men det hjelper alltid å skåre. Det så du i helga. Det jeg likte mest med målet var reaksjonen fra medspillerne. Det var mye følelser knyttet til akkurat den scoringa, for spillerne får jo med seg debatter og kritikk i media. De andre spillerne skjønte hvor viktig scoringa var for Bobby.

Ellers på pressekonferansen kunne Klopp også bekrefte at Salah kan spille mot Atalanta. Han kunne også fortelle at Thiago fortsatt ikke har begynt å trene med laget.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket