fbpx
Foto: Laurence Griffiths/Pool via AP/NTB

Kampens øyeblikk: Energiløst og fritt for positive øyeblikk

Det var ikke mye positivt å melde hjem om i kveld. Det var ingen hendelser som stakk seg ut. I hvert fall ikke for hjemmelaget.

Atalanta hadde mer å juble for, og særlig må de tekniske detaljene og løpsmønsteret til Alejandro Gomez trekkes fram. Et par av pasningene hans var det høy klasse over.

Men det er likevel ett øyeblikk som betydde mer enn de andre i kampen. Det er spilt 59 minutter. Fire av kanonene våre står klare på sidelinja. De har stått der i over to minutter. Liverpool hadde gjennom disiplinert spill holdt nullen i snart en time. På tide å sette inn en kvartett som kan avgjøre kampen.

Dessverre rekker ikke Liverpool å gjøre byttet før kampen på mange måter avgjøres den andre veien. Kampens store spiller – Alejandro Gomez – finner slovenske Ilicic på bakre stolpe. Tsimikas og Rhys Williams sover og er ballwatching. Alisson rekker ikke å komme ut.

På linja står Robertson, Firmino, Fabinho og Jota klare til å vippe kampen i vår retning. Men i stedet for blir de vitner til at kampen i praksis avgjøres til Atalantas fordel. Liverpool produserte null avslutninger på mål. Så det å snu 0-1 skulle vise seg å bli umulig denne kvelden.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket