fbpx
henderson
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Det var en frustrert Jordan Henderson som snakket med BBC etter 1-1 mot Brighton. Han måtte flere ganger stoppe opp i løpet av intervjuet og legge bånd på seg.

– Jeg kan ikke si så mye, for jeg kan bli straffet for det. Men på offsideavgjørelsene så drar de linjene sine, det er lite man kan gjøre med det. Problemet er at vi med VAR snakker om alle disse avgjørelsene, ikke fotballen. Jeg skulle gjerne spilt fotball uten VAR.

Liverpool har vært svært uheldig med VAR-avgjørelsene i år. De fleste VAR-omgjørelsene har gått i vår disfavør. I dag opplevde vi tre nye VAR-situasjoner som ikke gikk vær vei. To annullerte mål, og et straffespark til Brighton på overtid. Det er tydelig at hele laget og manageren føler på frustrasjon og urettferdighet. I dag var Henderson særlig sint for den siste og avgjørende VAR-situasjonen.

– Den tredje situasjonen, jeg vet ikke, men det er jo ikke straffe. Du kan kanskje si at jeg ikke er nøytral, men også fire-fem av deres spillere sa etter kampen at det ikke var straffe. For meg så var det en gal avgjørelse.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket