fbpx
gerrard
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com

På tirsdag så skåret Mo Salah enda en Champions League-scoring. Hans 21. mål for Liverpool i turneringa. Med det så tangerte han Steven Gerrards rekord for klubben (minus kvalifiseringskamper).

– Selvsagt er jeg glad for å ta rekorden. Alle vet hvilken legende Steven Gerrard er, og å skåre like mange som han i Champions League, gjør meg stolt, kunne Salah fortelle til klubbens offisielle hjemmeside.

Salah fortsatte intervjuet med å påpeke at det viktigste med å skåre mål er å hjelpe laget til å vinne fotballkamper.

Steven Gerrard på sin side var ikke skuffet. Rangers-manageren fortalte til The Herald at han håper Salah skårer enda flere mål.

– Rekorder er til for å brytes. Jeg er stolt av å se Salah tangere rekorden min. Det var jo bare snakk om tid. Mo er en angriper, og slike rekorder er skapt for angripere. Jeg både tror og håper at han vil ydmyke min tidligere rekord ved å skåre mange flere mål.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket