fbpx
klopp
Foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Flere managere har endret seg i synet på antall innbyttere

Jürgen Klopp ble intervjuet av Daily Mail i går. Det ble sparket i flere retninger.

– Vi er nødt til å forsvare spillernes helse. Alle ser at skadene har blitt flere. Det kunne vært færre med fem bytter. Vi (red: managerne) hadde et møte i går. Seks managere har nå skiftet mening, så jeg håper at ligaen snart endrer tilnærming.

Han fikk flere spørsmål av Jamie Redknapp.

– Jeg kunne ikke brydd meg mindre om tittelen akkurat nå. Nå dreier deg seg om spillernes helsesituasjon. Flere av skadene kunne vært unngått med en bedre organisering. Joe Gomez for eksempel. Han ble skadet på grunn av intensiteten i høst.

Klopp kom også innom at vinterpausen nå ble utsatt på grunn av pandemien.

– Vi kjempet hardt for å få en ukes pause etter det harde juleprogrammet. En uke hvor en hverken spiller eller tenker på fotball. Men den er fjernet nå, naturlig nok. Nå er det som en normalsesong, men med fire uker mindre tid. Da hadde fem bytter lindret noe.

Klopp var også innom Van Dijk-skaden.

– Med Virgil var det annerledes. Den skaden skyldes ikke programmet og intensiteten i sesongen. Skaden skyldtes en merkelig manøver fra en spiller (red: Pickford). En manøver jeg fortsatt sliter med å takle.

Klopp snakket også om 72-timersregelen.

– Ledende vitenskapsmenn innen fysiologi mener at kroppen trenger 72 timer hvile for å komme seg og være klar til neste harde økt. Med senkamp onsdag og tidligkamp lørdag så får ikke spillerne den nødvendige hvilen. Spillernes helsetilstand tas for liten hensyn til.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket