fbpx
Foto: Oleh Dubyna / Shutterstock.com - Det var umulig å oppdrive et bilde fra øyeblikket i går, så vi får nøye oss med et arkivfoto fra mannen som kastet, Trent Alexander-Arnold.

Fikk du med deg Grønnemarks drømme-øyeblikk i går?

For to år siden så engasjerte Liverpool den danske innkasttreneren Thomas Grønnemark. Liverpool forlenget kontrakten med dansken i år. Det er tydelig at Klopp setter pris på tjenestene som Grønnemark tilbyr.

Mye av arbeidet hans er komplisert, men filosofien er enkel. Og den følger bokstavene i klubben han er engasjert i – LFC.

Innkastene skal kastes Long, Fast and Clever.

Liverpool har hatt stor suksess med innkastene de to siste årene. Ingen klubber i Europa beholder ball etter innkast så ofte som Liverpool. Vel, de kniver med en annen klubb om den plassen, en annen klubb Grønnemark har vært engasjert i – Champions League- motstander Midtjylland.

I går fikk vi se et øyeblikk som Thomas Grønnemark må ha jublet ekstra mye for. For av og til fører innkast nesten direkte til scoring. Innkastet i forkant av 4-0-scoringa var som tatt ut at Grønnemarks kursmateriale. Trent Alexander-Arnold kaster langt og smart til Salah, som så spiller Mané igjennom.

(Trykk på overskriften i den eksterne linken)

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket