fbpx
fan salah
Foto: Gil Corzo / Shutterstock.com

Egyptisk legende går hardt ut mot Salah

Den egyptiske landslagslegenden Mido går til verbalt angrep på Mo Salah og det egyptiske forbundet i dag.

Den tidligere Ajax- og Tottenhamspissen anklager det egyptiske fotballforbundet for å være feige, da de angivelig skal ha gitt tillatelse til Salah å delta i sin brors bryllup.

Mido har heller ikke mange positive ord å si om Salah selv. Til TV-kanalen Al Nahar, så mener han Salahs oppførsel i bryllupet var tankeløs.

– Jeg vet mange vil angripe meg for at jeg sier dette. Men det må sies. Salah gjorde en stor feil da han deltok i sin brors bryllup på den måten han gjorde. Han brøyt smittevernsregler og det er et stort tilbakeskritt for Egypts kamp mot viruset.

– Han utsatte seg selv og sine lagkamerater i fare, og resultatet ser vi nå. Salah ble smittet, han mister viktige kamper for landslaget sitt og kan ha smittet andre på laget. Det er svært uansvarlig.

Også Arsenals midtbanespiller Mohamed El-Nenny har nå testet positivt for Covid-19, og mister Egypts kamp mot Togo.

– Det var mer enn 800 mennesker i bryllupet, og veldig mange klemte og klappet på Salah.

– Og like ille er forbundets ignoranse. Det er tydelig at Salah fortsatt har for mye makt i egyptisk fotball. Sånn kan det ikke være. Noen må bestemme, noen må fatte de riktige avgjørelsene, og det er ikke Salah. Ingen er større enn laget.

Mido fortsatte tiraden mot forbundet, og gikk langt i å også kritisere den egyptiske ministeren for sport. Mido mener at Egypt er blitt gjort til latter i britisk presse, og mener det er fortjent.

Salah er Egypts klart mest populære mann, og har vært et forbilde for hele den arabiske verden de siste årene.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

One Response

Legg inn en kommentar

Shopping Basket