fbpx
origi
Foto: mooinblack / Shutterstock.com

Divock Origis tid i Liverpool nærmer seg trolig slutten

Han har stått bak flere dramatiske comeback-øyeblikk og overtidsscoringer i sin karriere i Liverpool. Vi husker alle 4-0 over Barcelona og overtidsmålet mot Everton blant annet.

Men i høst så har veien til førstelaget blitt stadig lenger. Han startet de fire første seriekampene på benken, men uten å få spilleminutter. I de siste tre seriekampene har han ikke engang vært på benken.

Han har kun spilt 119 minutter i ligacupen. I to svake kamper av belgieren. Han så rett og slett ikke ut som en del av kollektivet. Han imponerte heller ingen i de seksti minuttene han fikk mot Midtjylland.

Med inntoget av Minamino og Jota så har antall spilleminutter blitt dramatisk redusert for Origi.

Den høyreiste spissen ble hentet til Liverpool i 2014. Etter å ha sendt Barcelona ut av Champions League, og så avgjort finalen i Madrid, så fikk Origi en ny kontrakt med klubben. Den skal vare til 2024.

Men Origi skal være desperat etter å komme med i Belgias EM-tropp i 2021. Den veien synes nå lenger etter at han ikke kom med i troppen til Belgias landslagskamper i de neste ukene. Det er et stort tilbakeskritt for Origi.

Sjansen for et salg eller utlån i januar stiger selvsagt med dette.

Nå skal man aldri si aldri i fotballens verden, men med under to måneder igjen til transfervinduet åpner, så synes en overgang/et utlån som den forventede løsning for både klubb og spiller.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket