fbpx
Foto: Shaun Botterill, Pool via AP/NTB
Salget av årets Nike-drakter har tatt seg veldig opp etter en rolig innledning på salgsåret.

Det meldes faktisk om salgsrekorder, på tross av at supporterbutikkene i Liverpool har vært stengt i lengre perioder. Mangel på tilreisende og publikum på kampdager skulle også tilsi at salgstallene skulle gå ned. Men effekten har vært motsatt. Folk bestiller stadig mer på nett.

This is Anfield har tatt en kikk på salgstallene etter tre måneder. De har rangert de sju mest solgte navnene.

7. Jordan Henderson

Kapteinens drakt nummer 14 har solgt bra. Det skulle bare mangle etter fjoråret, der mange hadde han som Årets spiller i hele Premier League. Som kaptein har han vært en sann leder, og han var den første Liverpool-kapteinen som har hevet Premier League-trofeet på 30 år.

6. Bobby Firmino

firmino
Vlad1988 / Shutterstock.com

Han er inne i en liten blindgate for tida, men det gjenspeiles ikke i salgstallene. Firmino selger fortsatt bra med drakter. Kanskje Liverpool-fans forstår at fotball er mer enn scoringer? Tenk det.

Firmino er en av de virkelige entertainerne på dette laget, så salgstallene bør ikke overraske. Drakt nummer 9 selger bra, uansett hvor falsk nieren er.

4. Sadio Mané og Mo Salah
Det var derimot mer overraskende at hverken Mané eller Salah har kapret en topp tre-plass. Begge har briljert i hele høst. Med scoringer, sjanser og oppofrende forsvarsspill. Kan det være at mange allerede hadde drakter med navnene på disse to fra før?

Nummer 10 og 11 har tidligere toppet salgstallene.

3. Thiago

En nykommer på lista. Thiago ble møtt med mye buzz i sommer, og den oppmerksomheten var velfortjent. Han var Champions Leagues store spiller i forrige sesong. En spiller som har vært beundret i årevis.

thiago

Spanjolen tok over drakt nummer 6 etter Dejan Lovren. Han har kun spilt i 130 minutter så langt, men det har vært formidable minutter.

2. Trent Alexander-Arnold

Nummer 66 har solgt i bøtter og spann i høst. Arnold er scouser, og alle lag bør ha spillere med lokal forankring. Salgstallene avslører at jeg ikke er alene om å mene det.

Arnold er nå ute noen uker med skade, men han kommer sterkt tilbake utover høsten. Da vil nok salgstallene gå ytterligere opp.

1. Virgil van Dijk

Ingen selger flere drakter enn midstopperen fra Nederland. Kanskje tidenes beste stopper. Han har variert en del i sesonginnledninga, og ble dessverre skadet mot Everton. Men drakter selger han uansett. Så populær er nemlig 29-åringen.

Det spørs likevel om han beholder denne plasseringen hvis han blir ute hele sesongen. Men foreløpig holder drakt nummer 4 stand.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket