fbpx
chamberlain
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com
Det har ikke vært mange gode nyheter på skadefronten i høst. Den ene skaden etter den andre har gjort valgmulighetene til Klopp stadig færre.

Ekstra ille har det vært i den siste uke. En langtidsskade på Joe Gomez ble etterfulgt av en positiv Covid-19-test for Mo Salah.

Deretter måtte Andy Robertson hvile i Skottlands kamp mot Slovakia på grunn av problemer i lårmuskulaturen.

I går ble Jordan Henderson byttet ut til pause i Englands Nations League-oppgjør mot Belgia. Landslagstrener Gareth Southgate kunne bekrefte at Henderson hadde en stram muskel i det ene låret.

Til og med i Wales sin kamp mot Irland i går så var det tilsynelatende dårlig nytt for Liverpool-fans. Neco Williams hinket i fem minutter. Mer skal det ikke til før frynsete Liverpool-hjerter banker uregelmessig. Men Williams kom seg, han fullførte kampen.

Og nå kan det meldes om enda en positiv skademelding. I tre måneder har Oxlade-Chamberlain vært skadet og utilgjengelig. Men nå har spilleren lagt ut et bilde på sin Instagram-konto som gir grunn til optimisme. Bildet av Ox med ball på bane er selvsagt ingen friskmelding, og det ser ut til å være tatt i sommer, men i disse dager så er slike bilder gull verdt for alle nevrotikere der ute. Vi tar det selvsagt som et hint om at han nærmer seg.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket