fbpx
upamecano
Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com - RB Leipzigs Dayot Upamecano i aksjon

Bayern München ønsker seg Liverpool-aktuell midtstopper

Liverpool kommer mest sannsynlig til å handle en midtstopper i januar. Vi gikk inn i sesongen med kun tre seniorstoppere etter salget av Lovren. Det finnes selvsagt alternativer internt i klubben, men et kjøp av midtstopper stod nok uansett på agendaen neste sommer.

Denne planen blir nå trolig fremskyndet. Med van Dijk langtidsskadd og Gomez sannsynligvis på vei til samme skjebne, så tvinger et kjøp seg fram på nyåret.

En av de spillerne Liverpool skal være interessert i, og som absolutt fyller en del av kriteriene, er RB Leipzigs Dayot Upamecano. 21 år gammel, rask, modig og veldig god med ballen i beina. Salgsklausulen hans skal heller ikke være avskrekkende. Den skal ligge på omtrent 50 millioner pund. Den synker til 40 til sommeren, i følge kilder tett på tysk fotball. Men så lenge kan nok ikke Liverpool vente.

Vi vet at Manchester United også skal være interessert i spilleren. Det kom fram da RB Leipzig tapte på Old Trafford for noen uker siden.

Men i dag avsløres det enda en konkurrent. Og denne er farligere. Bayern München skal være interessert i midtstoppertalentet. Det er journalisten som avslørte at Thiago ville til Liverpool, Christan Falk, som nå kommer med nyheten om Bayerns interesse.

Bayern München har en historie med å støvsuge det tyske markedet for spillere. Og med Boateng ferdig til sommeren, og med David Alaba som ikke vil skrive under en ny kontrakt, så begynner også Bayern München å nærme seg midtstopperkrise.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

2 Responses

Legg inn en kommentar

Shopping Basket