fbpx
robertson
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com

Andy Robertson har opprettet sitt eget veldedighetsfond

Den skotske venstrebacken har startet fondet AR26. Fondet skal blant annet hjelpe barn og unge fra fattige familier.

– Jeg har alltid støttet ulike organisasjoner som jobber med å gi alle hjelp og støtte. Nå tenkte jeg at jeg like så godt kunne lage mitt eget fond, sier Robertson til Sky Sports.

Robertson følger da i fotsporene til Jamie Carragher, Trent Alexander-Arnold og Jordan Henderson med flere. Marcus Rashford har også jobbet for å bedre vilkårene for barn fra fattige familier i sommer og høst. Mange familier sliter tungt i England, særlig under pandemien. Mange fans har også støttet Foodbank-bevegelsen i år.

AR26 skal hjelpe barn og unge på en rekke områder. Fondet skal ha et bredt nedslagsfelt. Det skal gi støtte til gratis fotballtrening og jobbmuligheter for barn og unge i hele Storbritannia. Robertson ønsker at alle skal gis de samme mulighetene i livet. Uavhengig av rase, kjønn eller annen bakgrunn.

Fondet vil også gi støtte til kritisk syke barn.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket