fbpx
dijk
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Van Dijk ser for seg tøffere tider for Liverpool

Den nederlandske klippen har uttalt seg om tilstanden i Liverpool etter 7-2-tapet for Aston Villa.

– Noe av det vanskeligste i fotball er å forsvare en tittel. Alle vil utfordre deg, alle vil se deg falle fra toppen, fortalte van Dijk til BBC podcasten No Passion No Point.

– Det er sånn livet er. Jeg vil uansett fortsette å gi alt, sånn at jeg ikke vil angre på noe den dagen jeg legger opp.

Liverpool har fått mye kritikk i dagene etter Aston Villa-kampen, og også van Dijks forsvarsspill har vært kritisert i de siste ukene. Midtstopperen har gjort flere feil enn tidligere i Liverpool-karrieren.

– Det kommer til å bli tøffere tider. Vi ble mestere, det tok tid. Nå vil andre forsøke å rive oss ned. Men vi bør uansett nyte de øyeblikkene vi kan, og bare gå for enda et seriegull.

Det har vært spekulert mye i om enkelte spillere blir ekstra motiverte og skjerpet med publikum på plass. Van Dijk savner absolutt tilskuere på Anfield.

– Det er vanskelig å spille uten fansen. De er utrolig viktige for å holde oss på tå hev. De betyr mye når det går dårlig, da maner de oss til kamp. Men de betyr også mye når det går bra. Deres jubel gjør det lettere og tryggere for oss. Vi blir oppildnet uansett.

Det er nok likt for alle klubber, selv om jeg tror Anfield betyr noe ekstra. Alle vet jo hvor vanskelig det er å spille på Anfield. Vi får håpe at verden snart endrer seg og at vi kan spille for publikum igjen. De motiverer meg. Uansett om det er på hjemmebane eller bortebane.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket