fbpx
anfield
Foto: Michael715/ Shutterstock.com

The Telegraph melder om nye detaljer i Project Big Picture

FSG og Glazer-familiens prosjekt for et nytt Fotball-England inneholder også et punkt om tilbakebetalinger for anlegg. Det vil slå heldig ut for Liverpool.

I går meldte The Telegraph om at eierne av Liverpool og Manchester United har meislet ut store planer for framtida i engelsk fotball. Endringene de ønsker innebærer blant annet større makt til de rikeste klubbene.

I dag følger The Telegraph opp. I følge den engelske avisa så inneholder planene en tilbakebetalingsklausul for bygde stadionanlegg. Tottenham vil med et slikt forslag få tilbake 125 millioner pund for sin nye storstue. Liverpool vil få tilbake ca. 30 millioner pund for byggingen av Main Stand.

Project Big Picture – som planene til FSG og Glazer-familien heter – har vakt voldsom harme i England i dag. Den ene kommentatoren etter den andre har kastet seg på i hylekoret. De fleste mener at planene oser av grådighet og makt.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket