fbpx
salah
Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com
Først hjalp Mohamed Salah Liverpool å slå Arsenal – deretter hjalp han en hjemløs mann.

Det var sist mandag at Mohamed Salah var en supermann uten kappe. Han stoppet for å fylle bensin rett utenfor Anfield. Her observerte han en gruppe som trakasserte en uteligger som satt utenfor bensinstasjonen. De kalte ham for ting og spurte på ydmykende vis om hvorfor han tigget og ikke bare skaffet seg en jobb.

Salah overhørte kommentaren. Han gikk bort til gruppa og sa:

– Det kan være dere om noen år.

Deretter gikk han til minibanken, og ga den hjemløse 100 pund. Gesten ble plukket opp av overvåkningskameraene. Den hjemløse, David Craig, har uttalt seg etter episoden, og er full av takknemmelighet.

– Mo var akkurat like god mot meg som han er god på banen. Han så noen gutter tulle med meg, og sa til dem at “That could be you in a few years“. Jeg visste bare at jeg ikke hallusinerte. Mo er en komplett legende, en hverdagshelt. Jeg ønsker bare å få takke ham.

Dette er ikke første gang at Salah har vist seg som en mann med empati. Han har blant annet finansiert og åpnet et medisinsk senter og en skole for jenter i Egypt.

Da han scoret sitt tredje mål mot Leeds, så feiret han med å holde seg for ørene. Det var en hyllest til Moamen Zakaria, en tidligere lagkamerat på det egyptiske landslaget. Zakaria hadde akkurat fått diagnosen ALS, og kan ikke spille mer fotball. Salah sørget for at Zakarias signatur-feiring levde videre.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket