fbpx
andy robertson
Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Robertsons jubileum endte i nok en seier

Kampen mot Sheffield United var skottens 100. Premier League kamp for Liverpool, og selv om han denne gangen endte uten en målgivende, kunne han feire både seier og en ny rekord i klubben.

For med seieren over Sheffield United, så har Andy Robertson vært med å vinne 77 ganger på sine første hundre seriekamper for klubben. Det er flere enn noen andre i Liverpool-historien.

Den neste på lista er Mohamed Salah på 75.

Mané (69) og Wijnaldum (65) er de neste på denne lista. Først på femteplass så finner vi tre av de gamle heltene på Anfield. David Johnson var med å vinne 63 kamper på sine første 100 for Liverpool på 1970-tallet. Det var også Graeme Souness og Ian Rush noe senere.

Å se så mange nye navn på denne lista forteller mye om hva Liverpool har utrettet de siste årene. Liverpool vant det meste på 1970- og 80-tallet, men likevel er det fire navn fra dagens Liverpool-utgave som topper lista over flest seire på de første 100 kampene.

Robertson står for øvrig oppført med 4 scoringer og 30 asssister på sine første 100 seriekamper for klubben. Totalt har han spilt 135 kamper for Liverpool.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket