fbpx
rhys williams
Foto: REUTERS/Peter Byrne/NTB

For noen år siden så var det mange som spådde en lysende Liverpool-karriere for Edvard Sandvik Tagseth. Men han forlot klubben i 2019. I dag spiller han for Rosenborg.

I et intervju med Liverpool Echos Matt Addison i dag så kunne Tagseth fortelle at han så hvor god Rhys Williams var allerede for tre år siden.

– Da jeg så Rhys komme innpå i Champions League, så savnet jeg både han og laget og trenerne. Han vant en del hodedueller, og det var som å se ham på U18.

Tagseth spilte sammen med Rhys Williams i flere sesonger, på to aldersbestemte lag. Etter hvert ble Williams leid ut, mens Tagseth valgte å avslutte sin karriere i Liverpool.

– Da vi spilte sammen på U18 og etter hvert U23, så la jeg merke till hvor dominant han var fysisk. Han er også god med ballen. Jeg har alltid trodd at han vil bli en virkelig toppspiller, avslutter Tagseth om Rhys Williams.

Den unge trønderen kunne i tillegg skryte av Curtis Jones som han også spilte mye med.

– Du så at han var den overlegent beste spilleren da vi spilte sammen, han var hovedattraksjonen. Han har fortsatt å utvikle seg under Klopp, og er nå god nok for Premier League.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket