fbpx
salah alisson
Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB
Mange har ennå ikke kommet over at Virgil van Dijk er ute for det som kan vise seg å bli resten av sesongen. Da er det i alle fall godt at andre spillere ikke er like lenge ute.

Klubben har positive nyheter om Thiago. Det ser nå ut til at skaden mot Everton ikke er så voldsom som først antatt. Han vil definitivt ikke bli klar mot Ajax på onsdag, og kanskje kommer også seriekampen mot Sheffield United på lørdag for tidlig. Men Atalanta om 8 dager er absolutt innen rekkevidde.

En annen spiller som har hatt framgang med sin skade er Alisson Becker. Han skadet seg på trening før Aston Villa-kampen. Det ble spekulert i at han kunne være indisponibel til langt ut i november. Men som Klopp sa på pressekonferansen på fredag, og budskapet ble gjentatt av kilder i klubben i dag, så kan Alisson være tilbake raskere enn antatt.

Det er ventet at ukens kamper kommer for tidlig. Atalanta kommer trolig også for tidlig, men han vil etter alle solemerker rekke seriekampen mot Manchester City tidlig i november. Det er i det minste en liten vitamininnsprøytning etter gårsdagens sjokkerende skademelding.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket