fbpx
cavani
Foto: Cosmin Iftode / Shutterstock.com

Edinson Cavani fikk ikke fornyet tillit i PSG. Nå ser det ut som en annen klubb er interessert.

I følge journalist Mohamed Bouhafsi så vil den 33-årige spissen fra Uruguay fly til Manchester i morgen, å skrive under en 2-års avtale med Manchester United. Bouhafsi er knyttet til den franske radiokanalen RMC Sport, og har tidligere vist treffsikkerhet i det franske transfermarkedet. Det var han som avslørte Martial-overgangen til United for eksempel.

Cavani kan altså komme til å møte sin tidligere arbeidsgiver PSG i Champions League i slutten av oktober.

Det som var en ny og tydelig linje i klubbens transfervirksomhet i starten av Solskjærs managerkarriere i Manchester, har de siste månedene forvitret noe. Signeringene av Fernandes, Ighalo og nå Cavani eventuelt er jo en real sporveksling fra Ed Woodward.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket