fbpx
Foto: REUTERS/Albert Gea/NTB

Liverpool-linket midtstopper kan bli veldig dyr

Etter skadene på van Dijk, Matip og Fabinho er Liverpool blitt linket til nær sagt alle midtstoppere i Europa. Men av de spillerne vi har blitt linket mest til, og over en lang periode, er Sevillas franske midtstopper Jules Kounde.

Vi vurderte Kounde og noen av de andre midtstopperne som Liverpool er mest linket til i går.

I dag melder ESPN at Sevilla ønsker seg 65 millioner euro for den talentfulle 21-åringen. Det er nesten 59 millioner pund.

Som alle spillere i La Liga, så har også Kounde en utkjøpsklausul. Det er faktisk påbudt i den spanske ligaen. Den skal ligge på 90 millioner euro, i følge den spanske avisa AS. Det vil si over 81 millioner pund.

Kounde er god, han er svært talentfull. Men om Liverpool bruker så mye penger på en såpass ung og relativt uprøvd midtstopper er usikkert. Det er også viktig å presisere at markedet kan endre seg raskt. Stadig flere klubber begynner å slite økonomisk jo lenger pandemien strekker seg ut.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket