fbpx
harry wilson
Foto: Influential Photography / Shutterstock.com
Marcelo Bielsa har angivelig hatt både Harry Wilson og Yasser Larouchi på radaren en stund.

Det nærmer seg Deadline Day. De siste sesongene har den dagen vært relativt udramatisk. Dagene da Harry Redknapp kjøpte 21 spillere to timer før fristen gikk ut er over. Eller er de det? Jeg tror mange klubber har ventet ekstra lenge i år. På grunn av pandemien har markedet vært preget av usikkerhet. Derfor har nok mange ventet helt til det siste på jakt etter en god deal.

Leeds har kjøpt en del spillere allerede, men ryktene forteller at de ikke er ferdige. Klubben skal nemlig ha stilt inn siktet på både Harry Wilson og Yasser Larouchi.

Leeds skal ifølge Leeds Live ha fulgt nøye med på Liverpools forhandlinger med Burnley om en overgang for Harry Wilson. £20 millioner er summen som oftest dukker opp når det nevnes overgangssum for waliseren. Men siden Wilson spilte på torsdag, så kan det være at forhandlingene mellom klubbene ikke har materialisert seg. Det kan føre til at Leeds ser sitt snitt i å plukke opp Wilson for £10-15 millioner pund.

Den 19 årige venstrebacken Yasser Larouchi har bare ett år igjen av kontrakten med Liverpool. Med kjøpet av Kostas Tsimikas er signalet for Larouchi krystallklart. Derfor har spilleren fra Algerie ønsket seg vekk. Nå kan altså Leeds bli neste stoppested.

Begge ryktene er foreløpig svært usikre. Ingen av de mest troverdige journalistene har meldt noe. Men overgangene er i det minste forståelige. Hverken Wilson eller Larouchi er nok med i Klopps planer for framtida.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket