fbpx
ppv

Kun 100 000 betalte for å se Liverpool-Sheffield United

Da er det blitt beregnet hvor mange som betalte 15 pund for å se Liverpool måle krefter med Sander Berge og Rhian Brewster på Anfield på lørdag.

I følge BARB (British Audience Research Board), så var det bare 110 000 som så kampen i England. Tallet er beregnet ut fra et representativt utvalg på 5300 husholdninger.

Det var langt lavere enn hva Premier League hadde håpet på da de introduserte PPV-løsninga i oktober. Da noen av Liverpool-kampene ble vist gratis i juni og juli, så var det mellom 4 og 6 millioner som så kampene.

110 000 er likevel flere enn de som benket seg foran TV-en for å se Newcastle og Manchester United. Da var det 40 000 som så kampen som PPV. Enda færre så Leicester-Aston Villa, kun 20 000.

Det er direktør i TV-selskapet ViacomCBS Networks Joel Minsky som deler tallene på Twitter i dag:

Halvparten av kampene i England sendes fremdeles på abonnementskanalene Sky Sports og BT Sport. Blant annet Manchester United og Chelseas målløse kamp i helga. Den ble sett av 1,7 millioner seere, ifølge BARB.

Premier League vil møtes for å diskutere hele PPV-ordningen senere i denne uka. Boikotten som har spredd seg i England de siste dagene og de lave seertallene, kan få Premier League til å snu.

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket