fbpx
alaba
Foto: MDI / Shutterstock.com

Kan Liverpool hente en ny spiller fra Bayern München?

I sommer så kjøpte Liverpool Thiago fra den tyske storklubben. Spanjolen ville ikke skrive under en ny kontrakt. Han ville friste lykken i Premier League i stedet for.

Nå er det en annen av Bayern Münchens stjerner som ikke skriver under. Midtstopper David Alaba.

Journalisten som først meldte at Thiago ikke ville skrive under, og som også var først ute med å melde at Thiago nærmet seg Liverpool, var Bilds Christian Falk. I denne uka så meldte han på Twitter at kontraktsforhandlingene mellom David Alaba og Bayern München har brutt sammen.

Dette skal være den andre runden med forsøk fra klubbens side. Men Alaba venter fortsatt med å signere. Det er nå bare to måneder til at andre klubber kan forhandle med den allsidige østerrikeren.

28-åringen kan både spille midtstopper, back og midtbane.

Bayern Münchens trener Hans-Dieter Flick er fortsatt trygg på at Alaba vil signere ny kontrakt.

– Jeg bryr meg ikke om januarvinduet nå. Jeg håper han signerer, for han vet hvordan vi har det her i Bayern. Det er gøy å trene her, atmosfæren er god, laget har suksess og Bayern er jo en av de største klubbene i verden. Det er hans avgjørelse selvsagt, og vi respekterer den, men jeg tror han vil tenke seg om to ganger før han endrer på noe så bra.

I følge The Athletic-journalist Raphael Honigstein har Bayern München gitt Alaba et tilbud om 290 000 pund i uka, men at Alaba ønsker seg 400 000 pund i uka. Det ville i tilfelle ha gjort han til den best betalte i Liverpool, ved en eventuell overgang.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket