fbpx
Foto: REUTERS/Peter Powell/NTB

Kampens øyeblikk: Noen måtte dirke opp Hammers-forsvaret

Kampen begynte på verst tenkelige vis for Liverpool. Nok en gang havner vi under på den første sjansen motstander får på Anfield. Men nok en gang klarer vi å snu det til seier. Liverpool har ikke tapt på de siste fjorten seriekampene vi har havnet under med 1-0 på Anfield. Det er pur mental styrke det.

Men det så skummelt ut etter 80 minutter. Kevin Friend løper ut til VAR-monitoren på sidelinja. Diogo Jota har akkurat satt 2-1 etter at Mané hadde ofret seg på sin egen retur. Men ville målet stå?

Dette var vel den niende gangen at monitoren hadde blitt brukt i årets Premier League. Og i alle de åtte foregående episodene så hadde avgjørelsen blitt omgjort. Så det var ingen overraskelse at Friend dømte frispark og ikke scoring til slutt.

Avgjørelsen var nok også korrekt. Mané blir trolig for voldsom i sitt forsøk på å nå returen.

Enda en gang så var likevel VAR-marginene mot oss.

Men kampen hadde heldigvis ett øyeblikk til i seg. Og nok en gang var Xerdan Shaqiri arkitekten og Diogo Jota eksekutøren – akkurat som mot Midtjylland.

Etter 85 minutter avgjør innbytterne kampen med et klasseangrep.

Det å se Shaqiris tunnelpasning fram til Jota fra en kameravinkel bak spillerne, var kampens desiderte høydepunkt. Løpet var også strålende selvsagt. Det så ut som om de hadde spilt sammen i ti år. En fortjent og himmelsk avslutning på kampen.

Forsvaret til bortelaget hadde vært hermetisk lukket i store deler av kampen. Det måtte åpnes opp, og det var Shaqiri som hadde dirken.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket