fbpx
Foto: REUTERS/Peter Byrne /NTB

Kampens øyeblikk: Liverpool sleit, men da dukket Jota opp på bakre stolpe

Det var lenge en kamp der marginene gikk litt mot Liverpool. Viktige øyeblikk gikk i vår disfavør. Men vi avgjør til slutt med et klasseangrep.

Det var flere avgjørende øyeblikk i kampen.

Fabinho som først slurvet med klarering, for så å lage et unødvendig straffespark tidlig i første omgang. Men her snakker vi millimetre imot.

Deretter ropte Sheffield United på straffe to ganger til i første omgang. Fellinga av Berge var helt på kanten, mens episoden der Robertson fikk ballen slått opp i hånda trolig ville ført til straffe tidlig i sesongen.

I andre omgang er Salah først fryktelig nær å sette 2-1 etter en nydelig ekspedering av Trents flotte bakromspasning. Men målet blir korrekt annullert for offside. Deretter er han veldig nær da han drar av oppasseren sin i boksen, men han setter ballen i stolpen. Den skal sitte.

Så kommer det store øyeblikket – det avgjørende øyeblikket. Mané rykker seg fantastisk fri på venstrekanten og slår et millimeterpresist innlegg på bakre stolpe. Der flyr Diogo Jota inn seiersmålet på vakkert vis.

Jota hadde slitt med å komme inn i kampen, som de fleste i Liverpool i kveld. Men når det virkelig gjaldt, så var han der.

Jota avgjorde mot Arsenal med sin 3-1-scoring for noen uker siden, og ble tungen på vektskåla også i dag.

Det kan Fabinho prise seg lykkelig over. Etter praktkampen mot Ajax, så sleit han betraktelig mer i dag. Mye gikk galt som sagt da det var spilt ti minutter. Sander Berge fikk æren av å sette kampens første mål. Det var han vel unt. Berge var en av kampens klart beste spillere.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket