fbpx
Foto: REUTERS/Michael Regan/NTB

Kampens øyeblikk: Jota skåret mål nummer 10 000

Lenge var det Midtjyllands store sjanse i det andre minutt som skilte seg ut. Skaden til Fabinho var også et avgjørende og vondt øyeblikk. Men ellers var det hendelsesfattig.

Så fikk vi servert et øyeblikk av magi. Etter 55 minutter med ballmist og balltrilling, så kombinerte Arnold og Shaqiri seg vakkert gjennom på høyrekanten. I midten så dukket portugisiske Diogo Jota opp på et flott timet løp.

Før kampen fryktet jeg at mål nummer 10 000 i Liverpools historie skulle bli et selvmål. En keitete dansk venstreback som sleivet ballen i mål på corner eller noe. Da var det deilig å oppleve at mål nummer 10 000 var fotballkunst. Et skikkelig lagmål, der vi plutselig fikk se samtidige bevegelser.

Særlig stikker pasninga til Shaqiri seg ut. Det var et smykke av et gjennomspill. Klokkenasjonen Sveits kan presisjon. Han hadde allerede slått et par av disse stikkerne mot slutten av første omgang, men uten tellende resultat. Så satt den ti minutter ut i andre omgang. Mål nummer 10 000.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket