fbpx
klopp
Foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Flyttingen av Everton-kampen skaper problemer

Everton-Liverpool ble flyttet fram til klokka 1330 lørdag 17. oktober. Det gjør det vanskelig for de brasilianske spillerne.

Fabinho, Firmino og Alisson er alle uttatt til landslagskamper i Sør-Amerika. Onsdag ettermiddag, den 14., spiller Brasil mot Peru. De er ventet tilbake på Merseyside på fredag. Det medfører til vanlig relativt små utfordringer, men på grunn av Covid19-tiltakene blir det ekstra vanskelig denne gangen. For når spillerne lander i Liverpool, må trioen umiddelbart testes. Svaret på testene er ventet lørdag morgen. Altså bare timer før avspark mot Everton.

Det skaper selvsagt usikkerhet knyttet til laguttaket. Kan Klopp regne med at trioen stiller eller ikke? Og hvordan trene inn alternativene?

Ja, jeg er litt bekymret. Det er vanskelig å få kontakt med alle de nasjonale forbundene, forteller Klopp til AP.

Jeg forstår alles hensyn og ønsker, både forbundene, FIFA og UEFA, men det er ikke perfekt dette. Man føler seg ganske alene som klubb i slike tilfeller.

Klopp mener at ting kunne vært lagt enda bedre til rette.

Mediene har også stor makt. Sammen med Premier League så gir de oss utfordringer. De ser ikke ut til å bry seg om at vi har spillere som spiller i Peru på onsdagen for eksempel. Det er ikke meninga å syte, men det er vanskelig.

LES OGSÅ

Del dette:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Legg inn en kommentar

Shopping Basket